Grevinge Dyreklinik gør alt hvad vi kan for,
at dit kæledyr skal føle sig tryg
Odsherredes eneste hundesvømmehal.
Glæde, motion, genoptrænig, wellness…
Klinikken tager sig af mindre kæledyr,
hunde, katte og heste
Grevinge Dyreklinik passer gerne dit dyr
og kommer på hjemmebesøg

Rio Beni Health Foundation


Hvem vi tjener Rio Beni Health Foundation betjener samfundene langs bassinerne til floderne Beni og Quiquibey, som består af 7 kommuner (Rurrenabaque, Reyes, San Borja, San Buenaventura, Ixiamas, Apolo og Palos Blancos) i det nordlige Bolivia og i Norge.

Mission

Rio Beni Health Foundation's mission er at fremme sundhed og velvære ved at tilbyde grundlæggende sundhedspleje, laboratorie- og tandplejetjenester samt adgang til rent drikkevand.

Vision

At yde en høj grad af medicinsk og social service samt forbedre livskvaliteten for familier i de samfund, der betjenes.

Vores historie

Rio Beni Health Foundation blev initieret af Dr. Lou Netzer, en pensioneret amerikansk læge, i 1998. Siden da er Rio Beni Health Foundation vokset til en fuldtids sundhedsklinik med base i Rurrenabaque, der også tilbyder mobil sundhedspleje til de omkringliggende samfund. . Klinikken drives af Joselo Balderrama og hans team af læger og sygeplejersker.

Seneste begivenhed

I den sidste uge af oktober 2017 var Joselo Balderrama Hurtado, direktør for Rio Beni Health Foundation, en præsenteret præsentant på Students Shoulder-to-Shoulder's årlige Global Solutions Forum. Under sit besøg mødtes han med voksne og studerende i alle aldre om fundamentets vigtige sundhedsinitiativer.

internat i grevinge